4 misverstanden over een bezoek aan een carwash

Misverstand carwash

Een bezoek aan de carwash is een eenvoudige en gemakkelijke manier om je auto weer te laten stralen. Toch blijven er verbazingwekkend genoeg enkele hardnekkige misverstanden bestaan. Ontdek in dit blogartikel wat de meestvoorkomende misvattingen zijn en hoe we ze ontkrachten.

 

Een bezoek aan de carwash verspilt veel water.

Al sinds de start van Best Carwash kozen we resoluut voor duurzaamheid. Reguliere wasstraten verbruiken inderdaad veel water bij het reinigen van een wagen. Door een hypermodern waterrecyclagesysteem reduceren we het gebruikte water tot een minimum. 

Minimum 90% van het gebruikte (‘vuile’) water wordt gerecycleerd met een recyclagesysteem bestaande uit 12 recyclage putten van elk 20.000 liter. Het water gaat door elke put en wordt telkens behandeld. Het resultaat is proper water dat we opnieuw kunnen gebruiken. Zo reduceren we de gebruikte 400l per wagen tot 40l effectief verbruikt water per wagen. De overige 10% halen we uit onze regenput, waar 350.000l water in kan. 

 

Een carwashbezoek is heel duur voor wat je krijgt.

We horen wel vaker dat mensen verkiezen om hun wagen met de hand te wassen, omdat ze een carwash bezoek duur vinden. Voor een reiniging van je velgen, hoge drukreiniging van je exterieur, schuimwas, drogen, nadrogen én gratis toegang tot het uitgebreide overdekte stofzuigplein betaal je 11,5 euro met het Good Programma van BestCarwash. Extra voordelig? Met je Bestpas betaal je slechts 11 euro!

 

  • Je hebt geen afspraak nodig
  • Je hoeft nooit aan te schuiven dankzij onze twee wasstraten
  • Lekker makkelijk! Je staat op 10 minuten weer buiten met een propere wagen

Je moet lang aanschuiven voor je aan de beurt bent.

Je staat elke dag al genoeg te wachten in de file. In onze wasstraat ben je na ± 10 minuten weer op de baan en kan je verder met een propere wagen. Hoe we dat doen? Doordat we een dubbele wasstraat hebben, kan je steeds terecht zonder aanschuiven

 

Na een bezoek staat de lak van je auto vol krassen.

Fout, dit is misschien wel het meest voorkomende misverstand over een bezoek aan een wasstraat of carwash. Dit kan soms het geval zijn bij verouderde of slecht onderhouden wasstraten.

Bij Best Carwash kiezen we voor de meest hoogwaardige materialen en machines van hoge kwaliteit om jouw wagen zo goed mogelijk te beschermen tijdens de reiniging. Onze wasstraat is van Duitse topmakelij en wordt regelmatig onderhouden door vakkundig personeel zodat er zeker geen krassen op je wagen komen.