Blog

Van blinkende lak tot sprankelend nieuws! Blijf op de hoogte van carwashnieuws, ontdek leuke tips & tricks en laat je inspireren.

” Best Carwash – clean in every way. “

4 misverstanden over een carwashbezoek

 

Een bezoek aan de carwash is een eenvoudige en gemakkelijke manier om je auto weer te laten stralen. Toch blijven er verbazingwekkend genoeg enkele hardnekkige misverstanden bestaan. Ontdek in dit blogartikel wat de meestvoorkomende misvattingen zijn en hoe we ze ontkrachten.

4 misverstanden over een bezoek aan een carwash
tips koele wagen

Houd je wagen koel

 

Heb jij de laatste tijd ook het gevoel dat je in een sauna terecht komt wanneer je je wagen instapt? In onze nieuwe blog vind jij verschillende tips om je wagen helemaal koel te houden deze zomer. Van makkelijke hittebestrijding tot een DIY-airco. Benieuwd?

Een summerproof wagen

 

De zomer is in aantocht en dat betekent dat we weer volop kunnen genieten van mooie zonnige dagen. Wij delen graag vijf handige zomertips voor het onderhoud van je auto, zodat je deze zomer zonder zorgen de weg op kan.

zomertips
7/7 OPEN

7 op 7 open

 

Bij Best Carwash weten we hoe belangrijk het is om een schone auto te hebben. Daarom staan we altijd voor je klaar, zeven dagen op zeven! Of je nu op zoek bent naar een snelle wasbeurt, of je auto eens tot op de bodem wilt laten reinigen, we helpen je graag.