Blog

Van blinkende lak tot sprankelend nieuws! Blijf op de hoogte van carwashnieuws, ontdek leuke tips & tricks en laat je inspireren.

 » Best Carwash – clean in every way. « 

Een moddervrije wagen

 

Terwijl we genieten van de prachtige herfstkleuren en gezellige avonden bij de open haard, brengt dit seizoen ook uitdagingen met zich mee voor onze geliefde vierwielers. Modderspatten, roetstrepen en vuil kunnen snel de lak van je wagen beschadigen. Benieuwd hoe je dit kan vermijden? Lees het is onze blog.

Een frequente wasbeurt

 

De meeste mensen laten hun auto wassen voor een mooie look, maar regelmatig je auto wassen brengt veel meer voordelen mee. Denk maar aan de optimalisatie van de veiligheid, garantie van hygiëne en het beperken van slijtage. Ontdek de voordelen in deze blog

Houd je wagen koel

 

Heb jij de laatste tijd ook het gevoel dat je in een sauna terecht komt wanneer je je wagen instapt? In onze nieuwe blog vind jij verschillende tips om je wagen helemaal koel te houden deze zomer. Van makkelijke hittebestrijding tot een DIY-airco. Benieuwd?

Een summerproof wagen

 

De zomer is in aantocht en dat betekent dat we weer volop kunnen genieten van mooie zonnige dagen. Wij delen graag vijf handige zomertips voor het onderhoud van je auto, zodat je deze zomer zonder zorgen de weg op kan.

7 op 7 open

 

Bij Best Carwash weten we hoe belangrijk het is om een schone auto te hebben. Daarom staan we altijd voor je klaar, zeven dagen op zeven! Of je nu op zoek bent naar een snelle wasbeurt, of je auto eens tot op de bodem wilt laten reinigen, we helpen je graag.