Modderschade voorkomen tijdens de herfst

rijd een propere herfst tegemoet

Het is weer die tijd van het jaar: de herfstmaanden. Terwijl we genieten van de prachtige herfstkleuren en gezellige avonden bij de open haard, brengt dit seizoen ook uitdagingen met zich mee voor onze geliefde vierwielers. Modderspatten, roetstrepen en vuil kunnen snel de lak van je wagen beschadigen. Maar maak je geen zorgen, want in deze blog delen we enkele handige schoonmaaktips waarmee je modderschade kunt voorkomen en je wagen stralend kunt houden, zelfs tijdens de natste herfstdagen.

 

1. Regelmatig wassen

Was je wagen regelmatig, vooral na het rijden over modderige wegen. Dit helpt om de modder snel te verwijderen voordat het opdroogt en zich aan de lak hecht.

 

2. Gebruik een hogedrukreiniger

Een hogedrukreiniger kan helpen bij het verwijderen van hardnekkige moddersporen. Bij Best Carwash scannen we je auto in het begin van de wasstraat en passen onze machines zich automatisch aan. Zo kan je rekenen op een stralend resultaat zonder schade.

 

3. Wax en sealant

Het aanbrengen van een wax- of polishlaag op je wagen kan helpen bij het voorkomen van modderhechting. Deze producten creëren een beschermende film op de lak. Je wagen extra beschermen doen wij graag met het Best en Most Popular programma.

 

4. Vergeet je onderstel niet

Vergeet niet om het onderstel van je auto schoon te maken, vooral in de wielkasten en onder de auto. Modder kan zich hier ophopen en roest veroorzaken. Kies bij een bezoekje aan onze carwash voor het Best Programma, dan is deze klus zo geklaard.

 

5. Onderhoud je interieur

Denk niet alleen aan de buitenkant; verzorg ook het interieur van je wagen. Kom na een gezellige herfstwandeling even langs met je wagen zodat wij het interieur van je wagen kunnen reinigen. Ondertussen geniet jij van een warme kop Lavazza koffie.

 

 

Het herfstseizoen mag dan wel gepaard gaan met regen, modder en uitdagingen voor je wagen, maar met de juiste zorg en aandacht kun je je voertuig stralend houden, zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant.

 

Bij Best Carwash begrijpen we hoe belangrijk het is om je auto goed te verzorgen, vooral tijdens de herfstmaanden. Ons team van professionals staat klaar om je auto grondig te reinigen en te beschermen tegen modderschade en andere invloeden van het seizoen. Breng dus snel een bezoek aan onze carwash zodat je tijdens de herfstmaanden ook met een stralende wagen kan rondrijden.