Het verhaal van Best Carwash

It’s a family thing

Al sinds 1985 verkoopt en installeert Peter Van Gael carwash machines, zowel in België als in Luxemburg en Frankrijk. Met een machinepark van zo’n 75 installaties verspreid over evenveel locaties, is er ervaring te over. In 2010 is ook zoon Matthias mee in het verhaal gestapt.

De opening van de nieuwste telg in de Best Carwash familie komt er als antwoord op het winnende belang van duurzaamheid enerzijds en als tegenantwoord op de vooroordelen omtrent waterverbruik die de sector te verduren krijgt anderzijds.

Duurzaam

Ecologisch verantwoord staat centraal en in combinatie met het luxe aspect maakt dat van deze 5400 vierkante meter tellende carwash een unicum in België.

Luxe want:

  • Er is nooit een wachtrij, dankzij de 2 grote wasstraten van elk 65 meter lang
  • Zeker van de nieuwste trends en toepassingen in de sector (de twee straten maken het mogelijk om te testen, zonder onderbreking van de service)
  • Het allergrootste gemak want dankzij de volautomatische interieur band duurt het minder dan 10 minuten voordat de binnenkant van je wagen volledig gepoetst is

 

Extra groen omdat:

  • Minimum 90% van het verbruikte (‘vuile’) water wordt gerecycleerd dankzij een ultramodern waterrecyclage systeem bestaande uit 12 recyclage putten van elk 20.000 liter. Het water gaat door elke put en wordt telkens behandeld. Het resultaat is proper water om opnieuw te kunnen gebruiken.
  • 400l per wagen wordt zo gereduceerd tot 40l effectief verbruikt water 
  • De overige 10% halen we uit onze regenput, waar 350.000l water in kan
  • Alle zepen hebben het label 100% biologisch afbreekbaar
  • Al onze machines worden elektrisch aangedreven en worden van groene stroom voorzien
Best Carwash Zaventem Wasstraat over ons

Veilig

In 2020 hebben we kennis gemaakt met corona. Om uw bezoek in alle veiligheid te laten verlopen, hebben wij een aantal maatregelen genomen. 

Zo bedien je de terminal waar je je programma invoert, met een (wegwerp)styllus. De styllus kan je in de wagen laten liggen. Handig voor een volgend bezoek of eventueel gsm gebruik tussendoor én het menselijk contact blijft beperkt

Omdat de keuze van het programma automatisch gebeurt en gekoppeld is aan je voertuig (op basis van je nummerplaat), ben je zeker dat je altijd krijgt waarvoor je betaalt

Dat betalen gebeurt trouwens ook quasi contactloos. Je betaalt zoals bij een parkeergarage bij het verlaten van het terrein aan een terminal. Daarna scant de slagboom bij de uitgang je nummerplaat. Heb je betaald, dan kan je gewoon vertrekken. Nog niet betaald, dan vragen we jou om uit te stappen en aan de terminal naast de slagboom te betalen wat je hebt verbruikt.